Oost-Tirol

Swipe

Wandelen

Als er een gebied in Oostenrijk is aan te wijzen waar men zich vooral heeft toegelegd om het de bergwandelaar naar de zin te maken dan is het Oost-Tirol wel. In elk gedeelte van het gebied en vanuit elke plaats wordt een grote verscheidenheid aan wandelingen aangeboden. Tochtjes van een uur of tochten die een week duren, het is allemaal en ruimschoots voorhanden.

In totaal staat de wandelaar meer dan 1.000 kilometer wandelweg ter beschikking. Ook gedurende het winterseizoen zijn honderden kilometers wandelweg geruimd, vaak naast de langlaufpistes.

Elke plaats heeft informatie voorhanden over de specifieke wandelmogelijkheden in die omgeving. Heeft een bepaalde plaats gen toeristenorganisatie dan krijgt u die informatie op het gemeentehuis.

Voorbereiden kunt u zich in elk geval via de website van Osttirol Werbung

Trekking in Oostenrijk: www.publish.at/trekking een overzicht van alle berghutten, hun omgeving en onderlinge ligging. Zeer nuttig bij het plannen van een trek.

VAYA Gerlos

In Gerlos, een van de populairste plaatsen van Oostenrijk, ligt het luxe VAYA Gerlos. Deze perfecte Selections residence is echt een ultieme...

v.a. 125.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Oost-Tirol