Orlando

Swipe

Disney’s Hollywood Studios Park

Fantastische attracties die te maken hebben met bekende films en televisieseries, uitgebreid achter de schermen kijken en op echte filmsets staan. Dat maak je allemaal mee in Disney's Hollywood Studios Park. Het park bestaat uit 8 verschillende regio’s: Hollywood Boulevard, Echo Lake, Sunset Boulevard, Streets of America, Commissary Lane, Pixar Place, Mickey Avenue en Animation Courtyard areas. De attracties variëren van ronduit eng tot heel kindvriendelijk.

Bij Hollywood Boulevard vind je hand-, voet- en pootafdrukken van bekende Disney figuren, zoals Mickey Mouse en Shrek. Ook kun je er in achtbanen die gebruikt zijn in beroemde films omhoog, ondersteboven en omlaag zoeven. Reis mee met het piratenschip uit Pirates of The Caribean, zie alle karakters uit Toy Story van dichtbij of maak een adembenemende val in de Twilight Zone Tower of Terror.

Ook zijn er ontelbaar veel live shows en theatervoorstellingen in dit deel van Walt Disney World. Bekende films worden nagespeeld op het podium, maar je kunt er ook deelnemen aan wereldberoemde tv programma’s, zoals Idols. Je verveelt je echt geen seconde in de Disney's Hollywood Studios.

10 prachtige bestemmingen in Orlando