Orlando

Swipe

Magic Kingdom Park

Het Magic Kingdom Park is het eerste park dat werd opengesteld voor publiek in 1971. Het is dan ook het meest klassieke van de vier themaparken en bevat veel ‘traditionele’ attracties, als achtbanen, parades met bekende Disney figuren en vuurwerk. Het staat helemaal in het teken van sprookjes en de bijbehorende karakters.

Er zijn zes verschillende ‘landen’ te bezoeken, namelijk Adventureland, Frontierland, Liberty Square, Fantasyland, Tomorrowland en Main Street U.S.A areas. Elk land heeft weer een eigen sfeer en attracties.

Het wereldberoemde Kasteel van Doornroosje in Main Street bijvoorbeeld, is elke avond één groot spektakel van licht, muziek en schitterend vuurwerk. Voor veel kinderen is dit een echt sprookje. Maar natuurlijk kunnen zij ook genieten van de talloze attracties in de andere ‘landen’. Baan jezelf een weg door de jungle of wordt een piraat in Adventureland. Liever de ruimte in? Vlieg mee met een UFO in Tomorrowland of griezel samen met de Kleine Zeemeermin in de donkere achtbaan bij Fantasyland. Een goed einde is altijd gegarandeerd.

10 prachtige bestemmingen in Orlando