Osnabrück en Bentheim

Swipe

Osnabrück en Bentheim

‘Ontdek het geheim over de grens’. Met die slogan proberen de gezamenlijke toeristenorganisaties in het Duitse grensgebied ten oosten van Gelderland en Overijssel samen met die provincies toeristen naar het grensgebied en het daarachter liggende land (EUREGIO) te lokken. Steeds meer mensen kunnen die verleiding niet weerstaan.

Het graafschap Bentheim, het Osnabrücker Land met als specifieke trekpleister de stad Osnabrück, bieden alles wat de vakantieganger zich wenst. Een prachtig landschap met ontelbare wandelmogelijkheden, honderden kilometers fietspad, verkeersvrije stadscentra met uitgebreide parkeermogelijkheden direct aan de rand ervan en vele op de kinderen afgestemde arrangementen.

Foto Onze Osnabrück en Bentheim expert
Onze Osnabrück en Bentheim expert

AUTEUR PAUL DE WAARD

Minder of onbekende bestemmingen en vreemde volkeren, daar kun je auteur Paul de Waard voor wakker maken. Hij reisde over de wereld van Laos tot Jamaica, van de Noordkaap tot Zuid-Afrika. Hij zat tussen de berggorilla’s in Uganda en aan bij de president van Gambia. Hij eet net zo gemakkelijk in een sterren restaurant als een broodje kakkerlak op een markt ergens in het verre oosten. Rijden op een olifant of zwemmen in een trog met acht kilometer water onder de snorkel, het maakt hem allemaal niet uit.