Peloponnesos

Swipe

Reisinformatie

Per vliegtuig naar de Peloponnesos

Lijndiensten op Athene en Thessaloniki vanuit Amsterdam of Brussel worden verzorgd door KLM, Transavia en Olympic Airways (de Griekse nationale luchtvaartmaatschappij). Vliegduur ongeveer drie uur. Is de Peloponnesos het reisdoel, dan moet u vanuit Athene een binnenlandse vlucht naar Kalamata maken. Ruim van tevoren reserveren via uw reisbureau!

Simpeler zijn de rechtstreekse chartervluchten tijdens het hoogseizoen. U vliegt naar Kalamata. Een fly-drive arrangement, d.w.z. u vliegt naar en van Kalamata en maakt gebruik van een huurauto om rond te trekken, is bij Kalamata niet altijd mogelijk. Een uitweg voor de rondtrekkende 'avonturier' is dan een retourchartervlucht ('campingvlucht') naar Zakynthos (eiland voor de kust van de Peloponnesos), waar uw huurauto gereed staat. Om de Peloponnesos te verkennen, steekt u over van Zakynthos-stad naar Killini op de westkust van uw vakantiedoel (duur: 1,5 uur). Met een chartervlucht bent u gebonden aan een bepaalde verblijfsduur.

Informeer bij uw reisbureau naar mogelijkheden. (Neckermann, Olympia en NBBS).

Kosten: retourvlucht Kalamata of Zakynthos e?350 p.p, afhankelijk van tijdstip. Autohuur: circa e?275 per week en hoger.

10 prachtige bestemmingen in Peloponnesos