Het hoofdgerecht – de secondo piatto
Vlees vormt het hoofdbestanddeel van de maaltijd: van rund, kalf, varken, gevogelte, konijn of wild, op allerlei wijzen bereid, meestal geroosterd of zacht in wijn gestoofd. De 'fritto misto' bestaat uit talrijke gefrituurde ingrediënten, hartig of zoet. Lever, hersens, appels, amarettobiscuits, paddestoelen of griesmeel worden in boter gebraden. 'Bollito misto' bestaat uit diverse soorten vlees met sauzen.
Vis uit de meren en rivieren, zoals forel, baars en zeelt, wordt in diverse gerechten verwerkt; ook kikkers staan op het menu, ze zijn veel te vinden in de natte rijstvelden rond Vercelli.
Wil je rust en ontspanning en verblijf jij liever kleinschalig in plaats van een groot resort? Dan is Villagio Artemide perfect voor...
Het I Turchesi Club Village in Castellaneta Marina is een zeer mooi en ruim opgezet appartementencomplex met vele faciliteiten die zorgen voor een heerlijke...
Relais Masseria Villa Cenci is een prachtig kleinschalig 4-sterrencomplex in Cisternino. De "trulli" zijn traditionele kleine ronde huisjes gemaakt van steen met...