Rode wijnen
- Barolo, van de nebbiolodruif, stevige wijn, drie jaar gerijpt, goed bij wild en truffels.
- Barbaresco, ook van de nebbiolodruif, droge robijnrode volle wijn, ideaal bij gebraden vlees.
- Gattinara, robijnrood, droog en mild, bij vleesgerechten.
- Barbera, intens robijnrood, zacht en droog, ideaal bij rood vlees,wild en harde kaas.
- Dolcetto, robijnrood, mild met een vleug amandel, goed bij gebraad, gevogelte en koud vlees.
- Nebbiolo, oranjerood, droog en harmonieus, goed bij gegrild wit of rood vlees, gevogelte en gesmolten kaas.
- , Andere goede rode wijnen zijn: ghemme, carema, freisa, grignolino en bramaterra.
Villa e Palazzo Aminta is een luxe 5-sterren hotel in Stresa. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Zo kun je...
Villa Bianca Resort is een luxe 4-sterren hotel in Taormina. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld...
Vista Blu Resort is een luxe 4-sterren appartement in Alghero. In dit appartement geniet je van een aangename vakantie. De prachtige natuurrijke omgeving...