Rode wijnen
- Barolo, van de nebbiolodruif, stevige wijn, drie jaar gerijpt, goed bij wild en truffels.
- Barbaresco, ook van de nebbiolodruif, droge robijnrode volle wijn, ideaal bij gebraden vlees.
- Gattinara, robijnrood, droog en mild, bij vleesgerechten.
- Barbera, intens robijnrood, zacht en droog, ideaal bij rood vlees,wild en harde kaas.
- Dolcetto, robijnrood, mild met een vleug amandel, goed bij gebraad, gevogelte en koud vlees.
- Nebbiolo, oranjerood, droog en harmonieus, goed bij gegrild wit of rood vlees, gevogelte en gesmolten kaas.
- , Andere goede rode wijnen zijn: ghemme, carema, freisa, grignolino en bramaterra.
Villagio Lido bestaat uit aantrekkelijke appartementen voor een leuke prijs. Het is een geliefde accommodatie in Cavallino, op loopafstand van zowel het...
Chateau Monfort is het ideale hotel voor een stedentrip naar de modestad Milaan. Gelegen in het hart van Milaan, met de beroemde...
Genieten van deze kleinschalige camping aan het Gardameer! Camping Tiglio in Sirmione biedt alle elementen voor een fijne vakantie aan het Gardameer....