Rode wijnen
- Barolo, van de nebbiolodruif, stevige wijn, drie jaar gerijpt, goed bij wild en truffels.
- Barbaresco, ook van de nebbiolodruif, droge robijnrode volle wijn, ideaal bij gebraden vlees.
- Gattinara, robijnrood, droog en mild, bij vleesgerechten.
- Barbera, intens robijnrood, zacht en droog, ideaal bij rood vlees,wild en harde kaas.
- Dolcetto, robijnrood, mild met een vleug amandel, goed bij gebraad, gevogelte en koud vlees.
- Nebbiolo, oranjerood, droog en harmonieus, goed bij gegrild wit of rood vlees, gevogelte en gesmolten kaas.
- , Andere goede rode wijnen zijn: ghemme, carema, freisa, grignolino en bramaterra.
Chincherini Holiday Sporting Baia is een fijn 4-sterrenhotel in Giardini Naxos, op het prachtige eiland Sicilië. Het biedt prachtige uitzichten over de...
Ben jij op zoek naar een rustig gelegen hotel dichtbij het Gardameer? Dan ben je bij het 4-sterren hotel Panorama La Forca in...
Het Giolli in Rome is een prima hotel met een zeer goede en persoonlijke service van de vriendelijke eigenaren. Het biedt een...