San Francisco

Swipe

The Mission

Het disctrict The Mission is een levendige wijk die de laatste tijd vooral bekend staat om haar trendy uitgaansgelegenheden. De buurt heeft deels een Zuid-Amerikaanse uitstraling, doordat veel families uit die regio zich in The Mission hebben gevestigd.

Over het algemeen wordt The Mission in 4 kleinere wijken. In het gebied rond 16th Street en Valelencia Street, waar u tot in de kleine uurtjes kunt uitgaan. In het deel bij Bryant Street vindt u de meeste restaurants. In en rond 24th Street zijn een aantal culturele uitstapjes mogelijk, al hoeft u daar niet speciaal voor naar The Mission. Ze zijn niet heel bijzonder. Tot slot vindt u van Dolores Street tot Valencia Street het meest welvarende deel van The Mission.

Het is lastig om aan te geven welke eet- en uitgaansgelegenheden op het moment veel worden bezocht in de wijk. Niet alleen de mening van de bewoners verandert bijna wekelijks, ook de bedrijven veranderen vaak van eigenaar. Wat het ene moment hip en trendy is, kan het volgende moment alweer afgeschreven zijn. Het is daarom verstandig om goed te luisteren naar wat de lokale bevolking zegt of gewoon ergens achter in de rij te gaan staan. Dan zit u meestal wel goed.

9 prachtige bestemmingen in San Francisco