Tirol en Vorarlberg

Swipe

Tirol en Vorarlberg in de zomer

In de zomer kan álles in Tirol en Vorarlberg. Zelfs skiën. Er zijn enkele zomerskigebieden, maar er zullen weinig toeristen zijn die speciaal in de zomer naar Oostenrijk komen om er te skiën.

Vroeg in de zomer trekken gezinnen met jonge kinderen naar Tirol en Vorarlberg. De temperatuur is mild, alles is nog groen en fris en vooral voor de kinderen is een vakantie op de boerderij in de vroege zomer een belevenis om nooit te vergeten. Een 'grijze golf' trekt over het land.

Mensen die niet zijn aangewezen op de schoolvakanties, mogen graag in de vroege zomer in Tirol en Vorarlberg verblijven. Ook vanwege de prijzen die dan nog relatief laag zijn.

Gedurende de schoolvakanties lijkt het land in het bezit genomen te zijn door buitenlanders. Geen wonder, de toeristenorganisaties doen er alles aan om het de mensen naar de zin te maken. Wandelen? Fietsen? Dialezingen of Heimatabenden, alles wat Oostenrijk tot Oostenrijk maakt is overal in ruime mate voorhanden. Het is dan ook niet te geloven dat de rustzoeker binnen enkele minuten vindt waar hij voor kwam. Loop een bergpad op, neem een lift of trek het dorp uit en je vraagt je af waar al die honderdduizenden opeens gebleven zijn. 't Wordt pas weer druk bij de volgende berghut.

Wat te denken van de vele meren die Tirol en Vorarlberg aantrekkelijk maken? Zwemmen, zeilen, windsurfen of gewoon dobberen op de binnenband van een auto? De hengelsporter kan er zijn hart ophalen en de vele stromen maken het gebied, zeker in de zomer, ook aantrekkelijk voor het vissen op forel. Honderden campings geven vertier aan duizenden gasten.

In de Oostenrijkse zomer is alles mogelijk. Álles!

Hotel Post Saalbach

Hotel Post Saalbach in Saalbach heeft een top ligging: midden in het centrum en dichtbij de gondels. Een uitgebreide spa een binnen-...

v.a. 209.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Tirol en Vorarlberg