Tirol en Vorarlberg

Swipe

Reisseizoen

Oostenrijk kan het hele jaar bezocht worden, zélfs door wintersporters, er zijn enkele zomerskigebieden. In november/december valt de eerste sneeuw in de dalen, na januari wordt de kans op langere perioden met zon aanmerkelijk groter. Gemiddeld tussen medio maart en medio april komt er een einde aan het skiseizoen.

Stedenbezoek kan het beste in het voor- of najaar, er valt dan relatief weinig neerslag. In mei/juni bloeien de weiden, het gras is op z’n groenst, bomen lopen uit, fruitbomen bloeien. In het voorjaar is er een betrekkelijk lage luchtvochtigheid, de vergezichten zijn dan het fraaist. In oktober/november tooit de natuur zich weer in z’n herfstkleed.

In de zomer, het seizoen waarop vele toeristen zijn aangewezen, worden de meeste toeristische attracties georganiseerd, het kan prachtig weer zijn maar je moet rekening houden met het feit dat er dan, statistisch gezien, de meeste regen valt. Een buitje van enkele dagen vormt geen uitzondering, een droogteperiode evenmin.

Appartementen Aar

Op een mooie, rustige locatie, maar toch op loopafstand van het bruisende centrum vind je de modern ingerichte Appartementen Aar. De Nassereinlift...

v.a. 129.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Tirol en Vorarlberg