26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypen Ontdek Down Under Australië

TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel

26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypen Ontdek Down Under Australië

Adelaide, Australië

Bekijk
Foto aanbieding

Deze reis is speciaal ontwikkeld voor reizigers die alle hoogtepunten van Australië in 26 dagen willen zien, zonder zelf in een huurauto te rijden! We hebben vijf binnenlandse vluchten voor je geregeld, halen je op bij iedere luchthaven en hebben met veel zorg de leukste excursies inbegrepen, zodat je de absolute hoogtepunten van Down Under kunt beleven. De reis begint in Melbourne en hier regelen we een bezoek aan 'The Great Ocean Road' voor je met als hoogtepunt de geweldige 'Twaalf Apostelen'. Natuurlijk ga je ook naar de Outback om op safari te gaan naar Uluru en Kings Canyon en vervolgens door naar Sydney met een stadstour en aansluitend een lunch cruise door de iconische haven. Vanuit Cairns nemen we je mee naar het 'Great Barrier Reef'. De reis eindigt aan de Sunshine Coast, waar je nog een aantal dagen hebt om bij te komen van alle indrukken. Heerlijk comfortabele hotels Je verblijft tijdens deze reis in heerlijk comfortabele hotels met elk een goede ligging en faciliteiten die je verblijf erg aangenaam zullen maken. Zo verblijf je in Cairns bijvoorbeeld vlakbij de Cairns Esplanade in het Cairns Queenslander. Dit hotel heeft twee zwembaden, twee spa's, een restaurant en mooie kamers die tevens over een eigen keuken beschikken. Niet te missen excursies Om urenlange autoritten te voorkomen en alles te kunnen zien, hebben wij meerdere binnenlandse vluchten voor je geregeld. Ook de excursies naar de hoogtepunten van Australië, die je echt niet kunt missen, zijn voor je bij de prijs inbegrepen. Zo ga je op stadstour in Sydney en maak je een geweldige dagtocht naar onder andere de Great Ocean Road en de Twaalf Apostelen, het Great Barrier Reef en het schitterende Fraser Island. Optioneel kun je naast de bezoeken die hierboven inclusief zijn gemeld nog diverse excursies boeken. Je kunt onder andere vanuit Melbourne een excursie maken naar de pinguins op Philip Island, in de omgeving van Adelaide een bezoek brengen aan een van de omliggende wijngebieden en een optionele excursie boeken naar Kangaroo Island. Ook is het mogelijk om het schitterende regenwoud ten noorden van Cairns te bezoeken. Zie hiervoor het tabblad Extra's. Indien gewenst kun je verblijven in een luxer (upgrade) verblijf tijdens je 3-daagse excursie naar 'The Red Centre' of tijdens je verblijf aan de Sunshine Coast.  Klik hier voor uitgebreide informatie over rondreizen in Australie.

Locatie Hotel

Vergelijkbare aanbiedingen

Kangoeroe eilandhopping

Australië

Kangaroo Island, ten zuiden van Adelaide en daardoor een populair uitstapje, wordt niet voor niks de Galapagos van Australië genoemd: Het heeft een unieke flora en fauna doordat er geen invloed is van het vaste land. Je ziet hier een uitgebreide variatie aan typisch Australische dieren in hun natuurlijke omgeving. Met deze groepsreis naar Kangaroo Island zie je in relatief korte tijd heel veel en bovendien word je gereden dus alle tijd om te genieten.

v.a. 309 / p.n.

Slapen onder de sterren

Australië

Reis met een klein gezelschap in een stoere 4WD door de rode Outback. Hiermee rijd je over onverharde stofwegen dieper de woestijn in. Zo beleef je de Outback intens en geniet je van de bijna 'religieuze' stilte die hier heerst. Je slaapt bij Ayers Rock in de lege woestijn, wandelt door Kings Canyon en slaapt een nacht in West Macdonnell Ranges. Vanuit je 'swag' kijk je 's nachts uit over de met miljoenen sterren bezaaide hemel, op zoek naar de Southern Cross en Milky Way.

v.a. 774 / p.n.

Rode rots

Australië

Op een avontuurlijke manier verken je de hoogtepunten van centraal Australië. Vanuit het 'Flying Doctors'-stadje Alice Springs ga je met een groepje medereizigers de rode woestijn in. Uiteraard zie je Ayers Rock, de rode knikkerrotsen van de Olga's en de ruige Kings Canyon kloof. Slaap je in een swag onder de sterren of liever in een tent? Dat mag je ter plaatse zelf beslissen.

v.a. 338 / p.n.