26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië

TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel

26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië

Adelaide, Australië

Bekijk
Foto aanbieding

Je vliegt van Amsterdam via Hong Kong naar Sydney, een geweldige stad en meteen één van de vele hoogtepunten van de reis. Na het ophalen van de huurauto (inclusief!) rijd je naar de hoofdstad van Australië; Canberra. De route vervolgt via Lakes Entrance naar het beroemde Melbourne. Vanuit hier neem je de adembenemend mooie weg, de Great Ocean Road, met zijn prachtige Twaalf Apostelen via Apollo Bay en Mt. Gambier naar Adelaide. Een prachtige stad omgeven door heuvels aan de ene kant en stranden aan de andere kant. Vervolgens vlieg je naar Alice Springs, gelegen in het rode centrum van Australië. Daar begint de driedaagse safari door dit bijzondere 'rode' gebied. Op het programma staat uiteraard een bezoek aan Ayers Rock, de grootste monoliet van de wereld en heilig grondgebied voor de Aboriginals. Vervolgens naar de Olga's en Kings Canyon en je eindigt weer in Alice Springs. In Cairns heb je de mogelijkheid om een excursie te maken naar het wereldberoemde Great Barrier Reef en het tropische regenwoud. Een fantastische ervaring! De laatste dagen van de reis breng je door in Brisbane. Hier kun je vanuit Sunshine Coast prachtige dagtochten ondernemen of heerlijk uitrusten op het strand. Gunstig gelegen accommodaties Je verblijft tijdens de reis in nette hotels en motels. De accommodaties die wij voor je selecteerden zijn niet alleen zeer comfortabel, ze dienen tevens als ideale uitvalsbasis om de omgeving en haar bezienswaardigheden te gaan ontdekken. Gezellige winkeltjes, barretjes en restaurantjes bevinden zich veelal in de nabije omgeving. Daarnaast beschikken ze over goede faciliteiten om de reis naar Australië zo aangenaam mogelijk te maken. Private selfdrive Tijdens deze privéreis reis je van dag 5 t/m dag 14 en van dag 21 t/m 25 met jouw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en jouw eigen reistempo bepalen. Je krijgt van ons een digitaal informatiepakket inclusief routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Locatie Hotel

Vergelijkbare aanbiedingen

Kangoeroe eilandhopping

Australië

Kangaroo Island, ten zuiden van Adelaide en daardoor een populair uitstapje, wordt niet voor niks de Galapagos van Australië genoemd: Het heeft een unieke flora en fauna doordat er geen invloed is van het vaste land. Je ziet hier een uitgebreide variatie aan typisch Australische dieren in hun natuurlijke omgeving. Met deze groepsreis naar Kangaroo Island zie je in relatief korte tijd heel veel en bovendien word je gereden dus alle tijd om te genieten.

v.a. 309 / p.n.

Slapen onder de sterren

Australië

Reis met een klein gezelschap in een stoere 4WD door de rode Outback. Hiermee rijd je over onverharde stofwegen dieper de woestijn in. Zo beleef je de Outback intens en geniet je van de bijna 'religieuze' stilte die hier heerst. Je slaapt bij Ayers Rock in de lege woestijn, wandelt door Kings Canyon en slaapt een nacht in West Macdonnell Ranges. Vanuit je 'swag' kijk je 's nachts uit over de met miljoenen sterren bezaaide hemel, op zoek naar de Southern Cross en Milky Way.

v.a. 774 / p.n.

Rode rots

Australië

Op een avontuurlijke manier verken je de hoogtepunten van centraal Australië. Vanuit het 'Flying Doctors'-stadje Alice Springs ga je met een groepje medereizigers de rode woestijn in. Uiteraard zie je Ayers Rock, de rode knikkerrotsen van de Olga's en de ruige Kings Canyon kloof. Slaap je in een swag onder de sterren of liever in een tent? Dat mag je ter plaatse zelf beslissen.

v.a. 338 / p.n.