Appartementen Apollo

TERUG NAAR OVERZICHT

APP

Appartementen Apollo

Saas-Almagell, Zwitserland

Bekijk
Foto aanbieding

Populaire, scherp geprijsde appartementen in het prachtige Saasdal. Maak gratis gebruik van het wellnesscenter in Hotel Christiania!

Locatie APP

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Molignon

Les Haudères, Zwitserland

De camping ligt aan de voet van de bergen langs een snelstromende rivier. Er is een zwembad met schuifdak, een kookgelegenheid voor trekkers en een eenmalig Alpenpanorama. De camping is geschikt voor bergsporters, wandelaars, mountainbikers en natuurgenieters van flora en fauna. Parapenten? Het kan in de buurt. Er is goed openbaar vervoer.

v.a. 310 / p.n.

Accommodatie

Campofelice Camping Village

Tenero, Zwitserland

De parkachtige camping met haven en openluchtzwembad ligt direct aan het Lago Maggiore. Bij het meer is een gras/zandstrand met zwemtrappen, een kiosk, douches, toezicht en opblaaselementen in het water. Er zijn volop watersportfaciliteiten, een BMX-baan en een bootverbinding naar Tenero en Locarno. Supboards, kano's, motorboten, surfplanken, waterfietsen en elektrische fietsen zijn te huur. Alleenreizende jongeren onder 18 jaar worden niet toegelaten en er geldt een minimum verblijfsperiode.

v.a. 923 / p.n.

Standplaats

Camping Lac Des Brenets

Les Brenets, Zwitserland

Terrassencamping boven Lac de Brenets. De staanplaatsen, vaak verstevigd, bieden uitzicht op het meer of de omringende bergen. Het centraal gelegen sanitair is bereikbaar via een hellende weg of trappen. Kano's, roei- en motorboten, waterfietsen, tennisbanen (naast de camping) en rackets zijn te huur. Veel zwem-, fiets- en wandelmogelijkheden.

v.a. 392.50 / p.n.