Bromölla Camping Och Vandrarhem

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Bromölla Camping Och Vandrarhem

Bromölla, Zweden

Bekijk
Foto aanbieding

Dit kampeerterrein bestaat uit twee velden. Eén ervan ligt bij het meer. Een fietspad en hoge bomen scheiden het veld van het water. De staanplaatsen liggen aan weerszijden van de paden. Ze zijn afgebakend, maar niet afgescheiden. Langs het meer loopt een wandel- en fietspad. Er zijn kajaks te huur. Het strand ligt in een baai en heeft veel last van getijdenverschillen. Bij eb is het water moeilijk bereikbaar.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Naturcamping Lagom

Uddheden, Zweden

De natuurcamping ligt aan het meer Lillsjön waarin gezwommen kan worden en in het bos aan de rand van het dorp. De staanplaatsen liggen op gras en zijn deels afgebakend. Er zijn ook 2 hostels voor kort verblijf. De camping streeft naar duurzaamheid en doet aan afvalscheiding en werkt met biologisch afbreekbare middelen. Vanaf de camping zijn tal van kano- en wandelroutes. In de huiskamer kun iets drinken en gezellig een spelletje doen. De camping ademt een sfeer van rust, eenvoud en warmte uit.

v.a. 3500 / p.n.

Standplaats

Camping Sun Dance Ranch Ab

Ekshärad, Zweden

De camping heeft ruime staanplaatsen en ligt aan de waterkant met uitzicht op weides, bossen en de rivier. Er wandelen regelmatig herten, vossen, kraanvogels en zelfs elanden door de tuin. Er is een kookhuisje dat voor alle gasten vrij toegankelijk is en gebruikt kan worden om te koken of om warm en droog te zitten. Vrijdagavond is muziekavond. De camping organiseert Western paardrijden, buitenritten, quad rijden. De grootte van het strand (zandbank) is afhankelijk van de waterstand.

v.a. 630 / p.n.

Standplaats

Stensjö Camping & Vandrarhem

Holmsjö, Zweden

Deze rustige gelegen familiecamping ligt in het zuiden van Zweden met ruime staanplaatsen. Door de ligging midden in de natuur zijn er voldoende mogelijkheden om te fietsen, mountainbiken, wandelen, kanoën, zwemmen, zonnen, vissen, de natuur ontdekken, golfen en geocaching. Er zijn diverse wandelroutes uitgezet in de omgeving. In de buurt zijn ook veel natuurreservaten. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

v.a. 1900 / p.n.