Camping Club L' Escapade

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Club L' Escapade

Lamonzie-Montastruc, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De camping is parkachtig aangelegd en ligt aan een meertje waarin je kunt vissen en zwemmen. De ruime staanplaatsen op gras liggen deels op terrassen, de huuraccommodaties liggen verspreid. Het zwembad met schuifkap, waterglijbaan van 10 m en sportvelden liggen vooraan. In de receptie is een klein winkeltje waar je ook vers brood kunt bestellen. Er is een klein restaurant en in het hoogseizoen is ook de pizzeria geopend. De camping is nog niet geïnspecteerd door de ANWB.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.

Standplaats

Camping La Touesse

Saint-Lunaire, Frankrijk

Het rechthoekige terrein heeft een uitgang naar het wandelpad dat naar het strand leidt, ongeveer 300 m verderop. De toeristische standplaatsen liggen direct achter de receptie in groepjes van twee of meer bij elkaar. Zij bieden enige privacy. De voorzieningen liggen centraal op het terrein. Vlak bij de camping ligt een bushalte. De bus brengt u naar Dinard en het centrum van Saint-Malo.

v.a. 210 / p.n.