Camping Club L' Escapade

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Club L' Escapade

Lamonzie-Montastruc, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De camping is parkachtig aangelegd en ligt aan een meertje waarin je kunt vissen en zwemmen. De ruime staanplaatsen op gras liggen deels op terrassen, de huuraccommodaties liggen verspreid. Het zwembad met schuifkap, waterglijbaan van 10 m en sportvelden liggen vooraan. In de receptie is een klein winkeltje waar je ook vers brood kunt bestellen. Er is een klein restaurant en in het hoogseizoen is ook de pizzeria geopend. De camping is nog niet geïnspecteerd door de ANWB.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Le Clos Cacheleux

Miannay, Frankrijk

De camping ligt bij kasteel Bouillancourt, op een heuveltop. De zeer ruime staanplaatsen zijn omgeven door jonge aanplant en er zijn ook staanplaatsen met oude hoge bomen zodat u een plekje in de schaduw heeft. Op een apart deel van de camping staan de mobil-homes van de vaste huurders en de eigenaren. Op de naastgelegen camping Val de Trie, zelfde eigenaar, is een overdekt zwembad, restaurant en animatie. Naast een kinderboerderij en een visvijver is er een sauna.

v.a. 500 / p.n.

Standplaats

Camping Haliotis

Pontorson, Frankrijk

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen worden deels afgebakend door hoge ligusterheggen en bomen. Een ander deel door fleurige bloemperken en struikgewas. Er zijn een kleine Japanse tuin en een outdoor fitnesspark. Binnen een omheining lopen er enkele boerderijdieren en er is een groentetuin.

v.a. 239 / p.n.

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.