Camping Des Chaumières

TERUG NAAR OVERZICHT

Accommodatie

Camping Des Chaumières

Névez, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Aan de rand van het 'Asterix & Obelix'-dorpje Kérascoët ligt deze bloemrijke camping. Een hartelijk welkom staat je te wachten op een camping waar de vogels fluiten. In het glooiende en parkachtige terrein heb je de keuze uit staanplaatsen aan een straatje of onder bomen met halfhoge hagen als afscheiding. Ga je voor de zon en open terrein of graag op een intieme plek met veel privacy? Hier kan het. In het hoogseizoen heeft de bakker een kraam. Via een voetpad (1 km) loop je naar het zandstrand.

Locatie Accommodatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Sandaya Paris Maisons-laffitte

Maisons-Laffitte, Frankrijk

De camping ligt op een eiland in de Seine. De staanplaatsen voor campers, caravans en tenten liggen in straatjes verspreid over het terrein. Een aantal plaatsen ligt langs de rivier. Op loopafstand bevindt zich een metrostation. Kampeerders maken gratis gebruik van het naburige sportterrein. Op het terrein is een geasfalteerd veld met een doel en een basket.

v.a. 313.60 / p.n.

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Camping La Touesse

Saint-Lunaire, Frankrijk

Het rechthoekige terrein heeft een uitgang naar het wandelpad dat naar het strand leidt, ongeveer 300 m verderop. De toeristische standplaatsen liggen direct achter de receptie in groepjes van twee of meer bij elkaar. Zij bieden enige privacy. De voorzieningen liggen centraal op het terrein. Vlak bij de camping ligt een bushalte. De bus brengt u naar Dinard en het centrum van Saint-Malo.

v.a. 210 / p.n.