Camping Domaine Du Collet

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Domaine Du Collet

Les Moutiers-en-Retz, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

In een groot natuurgebied, rustig gelegen en ruim opgezette camping. De staanplaatsen liggen veelal rondom een centraal open terrein, waar alle faciliteiten zijn. Je kunt kiezen uit een plek onder bomen waar je uit kijkt op het centrale terrein of een meer open staanplaats met gevarieerde begroeiing en een weids uitzicht. Op de camping is van alles te doen, zoals vissen in een vismeer of zwemmen in een fraai zwembad. Een strand vind je 2 km verderop. De camping ligt langs fietsroutes.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Haliotis

Pontorson, Frankrijk

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen worden deels afgebakend door hoge ligusterheggen en bomen. Een ander deel door fleurige bloemperken en struikgewas. Er zijn een kleine Japanse tuin en een outdoor fitnesspark. Binnen een omheining lopen er enkele boerderijdieren en er is een groentetuin.

v.a. 239 / p.n.

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.