Camping Domaine Lacs De Gascogne

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Domaine Lacs De Gascogne

Seissan, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Het bosrijke geaccidenteerde terrein heeft vlakke staanplaatsen die rondom drie meertjes liggen. Er kan gevist worden zonder vergunning en in één meer kan gezwommen en gevaren worden. Vanaf het terras van het restaurant is er zicht op het strand en het zwembad. Het geïntegreerde kleuterbad is 50 cm diep. Er zijn gratis sportfaciliteiten als boogschieten en tennis. Ook is er een trapveldje. Het zand/grasstrand loopt geleidelijk af. Er zijn een steiger en een aanlegplaats voor kano's.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping L'aiguille Creuse

Les Loges, Frankrijk

Licht glooiend, parkachtige terrein aan de rand van het dorp. De door halfhoge heggen afgebakende staanplaatsen liggen in een cirkel rond het sanitairgebouw. De stacaravans staan aan de buitenrand. Het zwembad met schuifkap en de speeltuin liggen vooraan, afgescheiden van de staanplaatsen. De naastgelegen tennisbaan is gratis beschikbaar.

v.a. 376 / p.n.

Standplaats

Camping Sites Et Paysages Domaine De La Catinière

Fiquefleur Equainville, Frankrijk

Een beek doorsnijdt dit vlakke en rechthoekige terrein. Heggen en bomen bakenen de plaatsen af. Het sanitairgebouw ligt centraal. Het zwembad en de snackbar liggen bij de receptie. Voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en een kinderboerderij. Sommige dieren kunnen geknuffeld worden.

v.a. 238 / p.n.

Standplaats

Camping Sandaya Paris Maisons-laffitte

Maisons-Laffitte, Frankrijk

De camping ligt op een eiland in de Seine. De staanplaatsen voor campers, caravans en tenten liggen in straatjes verspreid over het terrein. Een aantal plaatsen ligt langs de rivier. Op loopafstand bevindt zich een metrostation. Kampeerders maken gratis gebruik van het naburige sportterrein. Op het terrein is een geasfalteerd veld met een doel en een basket.

v.a. 313.60 / p.n.