Camping Entre Terre Et Mer

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Entre Terre Et Mer

Pont-Scorff, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Een hartelijke ontvangst bij aankomst op deze verzorgde familiecamping. De camping ligt in een golvend en groen landschap. De zeer ruime staanplaatsen liggen tegen een bosschage aan of bij een paarden wei. Heggetjes vormen de afscheiding. Elke plek heeft zijn eigen boom, die schaduw geeft. Onder een schuifkap ligt een keurig zwembad met een afgescheiden kleuterbad. In de bosrijke omgeving kan je prima fietsen. De fiets zet je in een fietsenstalling. Een barbecue staat centraal op de camping.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.