Camping Le Pech Charmant

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Le Pech Charmant

Les Eyzies-de-Tayac, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Deze gezinscamping is opgedeeld in een groot veld en beschutte plekken onder de bomen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals meerdaagse ezeltochten, abseilen en culturele excursies. Een elektrische Mehari en scooters zijn te huur voor eendaagse of meerdaagse tochten in de omgeving. Pony- en paardrijden in de directe omgeving is mogelijk. Koelkast te huur. Oplaad plek voor elecktrische auto. Let op: voor caravans geldt eenrichtingsverkeer.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.

Standplaats

Camping La Touesse

Saint-Lunaire, Frankrijk

Het rechthoekige terrein heeft een uitgang naar het wandelpad dat naar het strand leidt, ongeveer 300 m verderop. De toeristische standplaatsen liggen direct achter de receptie in groepjes van twee of meer bij elkaar. Zij bieden enige privacy. De voorzieningen liggen centraal op het terrein. Vlak bij de camping ligt een bushalte. De bus brengt u naar Dinard en het centrum van Saint-Malo.

v.a. 210 / p.n.