Camping Les Grottes De Roffy

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Les Grottes De Roffy

Sainte-Nathalène, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De terrassencamping met gevarieerde begroeiing van bomen en struiken ligt bij een oude villa met een mooi terras. De staanplaatsen liggen deels tussen de huuraccommodaties. De kampeerder kan genieten van het openluchtzwembad dat via een kanaaltje overgaat naar de whirlpool. Het speelhuisje bij het kleuterbad geeft nog extra plezier, terwijl de grotere roetsjen van de waterglijbanen. Het geheel is speels aangelegd met een houten bruggetje en zonnehoekjes rondom.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Le Clos Cacheleux

Miannay, Frankrijk

De camping ligt bij kasteel Bouillancourt, op een heuveltop. De zeer ruime staanplaatsen zijn omgeven door jonge aanplant en er zijn ook staanplaatsen met oude hoge bomen zodat u een plekje in de schaduw heeft. Op een apart deel van de camping staan de mobil-homes van de vaste huurders en de eigenaren. Op de naastgelegen camping Val de Trie, zelfde eigenaar, is een overdekt zwembad, restaurant en animatie. Naast een kinderboerderij en een visvijver is er een sauna.

v.a. 500 / p.n.

Standplaats

Camping Haliotis

Pontorson, Frankrijk

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen worden deels afgebakend door hoge ligusterheggen en bomen. Een ander deel door fleurige bloemperken en struikgewas. Er zijn een kleine Japanse tuin en een outdoor fitnesspark. Binnen een omheining lopen er enkele boerderijdieren en er is een groentetuin.

v.a. 239 / p.n.

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.