Camping Merko Lacarra

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Merko Lacarra

Saint-Jean-de-Luz, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Het verzorgde terrein ligt tussen twee strandopgangen naar zandstranden met rotsen. De huuraccommodaties liggen aan de rand, de staanplaatsen centraal en zijn niet overal vlak. De camping heeft een ecolabel vanwege haar aandacht voor milieu en haar insectenhotel. Er is een leuk barretje met 's ochtends ontbijt en een terras met uitzicht. Enkele bomen zorgen voor schaduw. Vlakbij, op zicht- en gehoorsafstand, ligt een spoorlijn waar ca. 6x per uur overdag een rustig rijdende trein rijdt.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Sites Et Paysages Domaine De La Catinière

Fiquefleur Equainville, Frankrijk

Een beek doorsnijdt dit vlakke en rechthoekige terrein. Heggen en bomen bakenen de plaatsen af. Het sanitairgebouw ligt centraal. Het zwembad en de snackbar liggen bij de receptie. Voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en een kinderboerderij. Sommige dieren kunnen geknuffeld worden.

v.a. 238 / p.n.

Standplaats

Camping Sandaya Paris Maisons-laffitte

Maisons-Laffitte, Frankrijk

De camping ligt op een eiland in de Seine. De staanplaatsen voor campers, caravans en tenten liggen in straatjes verspreid over het terrein. Een aantal plaatsen ligt langs de rivier. Op loopafstand bevindt zich een metrostation. Kampeerders maken gratis gebruik van het naburige sportterrein. Op het terrein is een geasfalteerd veld met een doel en een basket.

v.a. 313.60 / p.n.

Standplaats

Camping Le Clos Cacheleux

Miannay, Frankrijk

De camping ligt bij kasteel Bouillancourt, op een heuveltop. De zeer ruime staanplaatsen zijn omgeven door jonge aanplant en er zijn ook staanplaatsen met oude hoge bomen zodat u een plekje in de schaduw heeft. Op een apart deel van de camping staan de mobil-homes van de vaste huurders en de eigenaren. Op de naastgelegen camping Val de Trie, zelfde eigenaar, is een overdekt zwembad, restaurant en animatie. Naast een kinderboerderij en een visvijver is er een sauna.

v.a. 500 / p.n.