Camping Merko Lacarra

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Merko Lacarra

Saint-Jean-de-Luz, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Het verzorgde terrein ligt tussen twee strandopgangen naar zandstranden met rotsen. De huuraccommodaties liggen aan de rand, de staanplaatsen centraal en zijn niet overal vlak. De camping heeft een ecolabel vanwege haar aandacht voor milieu en haar insectenhotel. Er is een leuk barretje met 's ochtends ontbijt en een terras met uitzicht. Enkele bomen zorgen voor schaduw. Vlakbij, op zicht- en gehoorsafstand, ligt een spoorlijn waar ca. 6x per uur overdag een rustig rijdende trein rijdt.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Haliotis

Pontorson, Frankrijk

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen worden deels afgebakend door hoge ligusterheggen en bomen. Een ander deel door fleurige bloemperken en struikgewas. Er zijn een kleine Japanse tuin en een outdoor fitnesspark. Binnen een omheining lopen er enkele boerderijdieren en er is een groentetuin.

v.a. 239 / p.n.

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.