Camping Parc Du Val De L'eyre

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Parc Du Val De L'eyre

Salles, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De staanplaatsen van deze Franse familiecamping liggen op grasvelden tussen de vaste plaatsen en op een veld bij het zwembad. De waterspeeltuin is opgezet in piratenstijl, met een groot opblaasbaar piratenspeelschip als decor en er omheen ligstoelen in het zand. Een piraat komt langs met een schatkist! Naast vaste barbecues biedt de camping ook veel animatie en recreatie, zoals kanoën, snooker, tafeltennis, (tafel)voetbal en volleybal. Aan de overkant van de weg ligt een grote supermarkt.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping L'aiguille Creuse

Les Loges, Frankrijk

Licht glooiend, parkachtige terrein aan de rand van het dorp. De door halfhoge heggen afgebakende staanplaatsen liggen in een cirkel rond het sanitairgebouw. De stacaravans staan aan de buitenrand. Het zwembad met schuifkap en de speeltuin liggen vooraan, afgescheiden van de staanplaatsen. De naastgelegen tennisbaan is gratis beschikbaar.

v.a. 376 / p.n.

Standplaats

Camping La Ferme De Lann Hoedic

Sarzeau, Frankrijk

In een rustige en groene omgeving ligt deze verzorgde, parkachtige en ruim opgezette camping. Het glooiende terrein heeft staanplaatsen op, door veel groen en bloemen omzoomde, ruime velden of straatjes. Op het meer open veld, met nog jonge bomen, hebben de plaatsen een weids uitzicht. De stacaravans liggen op een apart gedeelte. De camping is onderdeel van een boerenbedrijf, maar daar merk je op de camping weinig van. Het strand ligt op 800 m. Brood is te bestellen.

v.a. 77 / p.n.

Standplaats

Camping Sites Et Paysages Domaine De La Catinière

Fiquefleur Equainville, Frankrijk

Een beek doorsnijdt dit vlakke en rechthoekige terrein. Heggen en bomen bakenen de plaatsen af. Het sanitairgebouw ligt centraal. Het zwembad en de snackbar liggen bij de receptie. Voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en een kinderboerderij. Sommige dieren kunnen geknuffeld worden.

v.a. 238 / p.n.