Camping Voiles D'anjou

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Camping Voiles D'anjou

Les Rosiers-sur-Loire, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De camping ligt aan de rand van Les Rosiers-sur-Loire en heeft gevarieerde begroeiing en speelse paden. De schaduwrijke staanplaatsen zijn door hoge heggen gescheiden en bieden voldoende privacy. Er zijn trampolines, twee grote opblaasbare speelglijbanen en een hal met speelautomaten. In het hoogseizoen worden er elke week kano- en kajaktochten georganiseerd. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de naastgelegen tennisbanen en minigolf. Bij zowel het overdekte als het buitenbad staan ligstoelen.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.

Standplaats

Camping La Touesse

Saint-Lunaire, Frankrijk

Het rechthoekige terrein heeft een uitgang naar het wandelpad dat naar het strand leidt, ongeveer 300 m verderop. De toeristische standplaatsen liggen direct achter de receptie in groepjes van twee of meer bij elkaar. Zij bieden enige privacy. De voorzieningen liggen centraal op het terrein. Vlak bij de camping ligt een bushalte. De bus brengt u naar Dinard en het centrum van Saint-Malo.

v.a. 210 / p.n.