Door de ogen van een Yankee

TERUG NAAR OVERZICHT

Bouwsteen

Door de ogen van een Yankee

Bekijk
Foto aanbieding

Alles wat je zoekt, vind je in New York. De nieuwste trends, de hoogste wolkenkrabbers, alle gerechten van de wereld en een energie die van de straatstenen spat. Een ideale stopover op je reis naar de Westkust van Amerika of naar Florida. Je hebt keuze uit hotels in verschillende wijken (en prijsklasses).

Vergelijkbare aanbiedingen

Camping Les Bouleaux

Moselle, Frankrijk

Rustige familiecamping, ook geschikt voor een langer verblijf. Mooie, ruime plaatsen met veel gras. U wordt ontvangen door een Nederlands-Duits koppel. Gratis wifi.

v.a. 126 / p.n.

Camping Les Prades

Aveyron, Frankrijk

Camping direct aan de Tarn gelegen, waar op sportief gebied van alles te doen is. Er zijn vele faciliteiten en enorm veel activiteiten. Een magnifiek restaurant. De sauna is gratis gedurende het gehele seizoen. Dit is erg interessant voor de CCA-gebruiker! De kano's zijn 1 uur per week en per plaats in juli/augustus gratis beschikbaar om te spelevaren op de Tarn. Op de camping een verwarmd zwemparadijs met glijbaan, het grootste van de streek. Camping ligt in Aveyron, slechts 15 km van Millau.

v.a. 140 / p.n.

Camping Les Rives de la Doller

Haut-Rhin, Frankrijk

Rustige en groene camping in het dal van de Doller. Het stadje Masevaux ligt op wandelafstand. Er worden activiteiten georganiseerd met lokale producten, muzikanten enz. Het restaurant biedt lokale specialiteiten (juli-augustus en in de weekeinden).

v.a. 126 / p.n.