First Hotel Kong Frederik

TERUG NAAR OVERZICHT

HOT

First Hotel Kong Frederik

Kopenhagen, Denemarken

Bekijk
Foto aanbieding

Centraal gelegen hotel met het beste op gebied van comfort en gemak.

Locatie HOT

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Horsens City Camping

Horsens, Denemarken

De rechthoekige, vlakke open camping ligt aan de noordzijde van het Horsensfjord en is verdeeld in meerdere kleine en grotere veldjes, de veldjes zijn afgescheiden door gevarieerde begroeiing waaronder heesters en wilde rozenstruiken. Meerdere staanplaatsen bieden uitzicht op het fjord. Het publiek toegankelijke strand bestaat uit een deel zand en een grote open ligweide met enkele picknicktafels. Er is een zwemsteiger en in een gemarkeerd deel kan veilig gezwommen worden.

v.a. 2715 / p.n.

Standplaats

Strand Camping Rosenvold

Stouby, Denemarken

Het driehoekige open en vlakke terrein ligt aan de noordzijde van het Vejle Fjord en is verdeeld in kleine veldjes aan straatjes, afgescheiden door lage heggen. Het centraal gelegen sanitairgebouw heeft een grote kook- en afwasgelegenheid. Het strand bestaat uit een lange strook zand van ca. 10 m breed over de totale lengte van de camping en een deel gras met enkele zitbankjes. Ook is er een trapveld. Het strand is publiek toegankelijk. Tevens is er een jachthaven.

v.a. 2230 / p.n.

Standplaats

Lægårdens Camping

Karise, Denemarken

Deze familiecamping ligt dicht bij bos en strand, op 4 km van Karise. De vlakke kampeerweiden zijn omringd door bomen en struiken. Losse bomen, hoge heggen en verharde straatjes verdelen het terrein in kampeerveldjes. De camping heeft een mini-zoo en 1 keer per week kunnen de kinderen meehelpen de dieren te verzorgen. De camping heeft een luxe supermarkt met koffiehoek, ijshoek, salade-buffet enz. Er is geen vast menu, maar wel een menu van de dag dat je mee kunt nemen of ter plaatse kunt eten.

v.a. 2910 / p.n.