Groepsrondreis Australië/Nieuw-Zeeland

TERUG NAAR OVERZICHT

Groepsrondreis Australië/Nieuw-Zeeland

AUSTRALIÃ, Australië

Bekijk
Foto aanbieding

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis reizen we door twee prachtige landen in Oceanië. Alle facetten komen aan bod. We bezoeken bekende steden in Australië, bewonderen the Great Ocean Road, de ruige Outback én het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Ook maken we kennis met de bijzondere Aboriginal en Maori culturen. Steden, cultuur en natuur staan centraal tijdens deze rondreis. Op zoek naar het beste van deze twee indrukwekkende landen? Dan is deze reis zeker iets voor jou!

Vergelijkbare aanbiedingen

Sydney surfstrand stay

Australië

Een leuk alternatief op het centrum van Sydney, om je reis op een ontspannen manier te beginnen of juist te eindigen. Want naast het Opera House en de Harbour Bridge staat Sydney ook bekend om zijn surfstranden. Verblijf bij het laidback Coogee Beach met gezellige bars, restaurants en uitgaansgelegenheden.

v.a. 179 / p.n.

Koraalzee ontmoet regenwoud

Australië

Vanuit Cairns rijd je in drie uur naar het hart van de Daintree-jungle, dat doorloopt tot aan de kust. Vanuit je junglechalet sta je in no time met je voeten in het zand. Liever het water in? Tijdens snorkelexcursie in het Great Barrier reef zwem je tussen het kleurrijke koraal en onderwaterwereld. En als je bovenkomt kijk je naar het oerwoud.

v.a. 263 / p.n.

Dingo’s en Billabongs

Australië

Maak een avontuurlijke 4WD trip over Fraser, het grootste zandeiland ter wereld. Onder leiding van een professionele ranger ga je op dit eiland dichte tropische jungle in en rijd je per truck eindeloos over het brede zandstrand. Je kan op Fraser Island bijzondere diersoorten tegenkomen, zoals de wilde dingo. Ga zwemmen in een kristalhelder meer en wandelen over enorme zandduinen. Je loopt zo het zand op en kijkt uit over de Stille Oceaan bij maanlicht.

v.a. 302 / p.n.