Groepsrondreis Japan

TERUG NAAR OVERZICHT

Groepsrondreis Japan

Japan

Bekijk
Foto aanbieding

Tijdens deze rondreis Japan val je van de ene verbazing in de andere door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de traditionele dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

Vergelijkbare aanbiedingen

Hotel

22-daagse privé rondreis Japan per trein

Fukuoka, Japan

Fantastische rondreis waarbij je de belangrijkste hoogtepunten van Japan ziet. Je reist op eigen gelegenheid met openbaar vervoer, gebruik makend van het uitzonderlijk goede treinnetwerk in Japan. Zo heb je alle vrijheid en bepaal je zelf het dagprogramma. Wij regelen de overnachtingen en helpen je bij het maken van een reisschema. Tijdens de reis zie je onder andere fascinerend Tokyo, de majestueuze Mount Fuji, de Japanse Alpen, de indrukwekkende geisha-stad Kyoto, het vredespark in Hiroshima, het prachtige tempeleilandje Miyajima en de fascinerende stad Nagasaki, waar nog Nederlands erfgoed terug te vinden is. Vanwege het zelfstandige karakter van deze reis, is een flexibele houding en een goede (normale) conditie vereist.

Beoordeling 8.259259

v.a. 4618 / p.n.

Hotel

14-daagse privé rondreis Japan per trein

Hakone, Japan

Fantastische rondreis waarbij je de belangrijkste hoogtepunten van Japan ziet. Je reist op eigen gelegenheid met openbaar vervoer, gebruik makend van het uitzonderlijk goede treinnetwerk in Japan. Zo heb je alle vrijheid en bepaal je zelf het dagprogramma. Wij regelen de overnachtingen en helpen je bij het maken van een reisschema.  Tijdens de reis zie je onder andere fascinerend Tokyo, de majestueuze Mount Fuji, de indrukwekkende geisha-stad Kyoto, het vredespark in Hiroshima en het prachtige tempeleilandje Miyajima.  Vanwege het zelfstandige karakter van deze reis, is een flexibele houding en een goede (normale) conditie vereist.

Beoordeling 8.130435

v.a. 2930 / p.n.

Hotel

17-daagse groepsrondreis Land van de Geisha's

Beppu, Japan

Maak tijdens deze indrukwekkende rondreis door Japan kennis maken met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Een bijzondere ervaring!   We reizen over het hoofdeiland Honshu en het zuidelijker gelegen Kyushu en combineren de moderne steden en de indrukwekkende natuur met het traditionele platteland. Op Kyushu verblijven we twee dagen in Nagasaki, waarna we genieten van de weldaad van de heetwaterbronnen in de omgeving van Beppu. Via het tempel eiland Miyajima en Hiroshima reizen we door naar de oude keizerlijke hoofdstad Kyoto. In het traditionele plaatsje Matsumoto bezoeken we het mysterieuze zwarte kraaienkasteel en een prachtig gelegen wasabi boerderij, waar we zelfs ijsjes kunnen eten waar dit pittige goedje in verwerkt is. Onze laatste stop is het Kawaguchimeer, aan de voet van Japan's hoogste berg, Mount Fuji. En dan tenslotte de indrukwekkende metropool Tokyo, waar de reisleider je graag de moderne én de traditionele kant van de stad laat ontdekken. Comfortabele hotels en altijd ons eigen vervoersmiddel! Zoals je van ons gewend bent, verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Voor enkele lange trajecten reizen we met de supersnelle Shinkansen bullettrein. Een niet te missen ervaring! Maar tijdens de excursies hebben we altijd onze eigen bus bij ons, dus lekker comfortabel! Heel veel inclusief Tijdens deze reis zijn veel leuke excursies al inbegrepen in de reissom. Zo genieten we van een welkomstlunch en zijn de excursies naar Nikko National Park en Nara, de eerste Keizerlijke hoofdstad van Japan, inclusief! Ook bezoeken we het Matsumoto Kasteel en een sake brouwerij. De entreegelden (met een waarde van ruim 100 euro per persoon) zijn al bij de prijs inbegrepen.

v.a. 4299 / p.n.