Paping Hotel & Spa

TERUG NAAR OVERZICHT

hotel

Paping Hotel & Spa

Ommen, Nederland

Bekijk
Foto aanbieding

8-daagse Autovakantie naar Paping Hotel & Spa in Overijssel

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Familiepark De Vechtvallei

Diffelen, Nederland

De camping ligt aan een zijtak van de Vecht in het bosrijke gebied van de Oldemeijer. Op het gedeeltelijk parkachtige terrein liggen de toeristische plaatsen op verschillende open kampeerweiden aan straatjes. Ze worden omzoomd door heggen. Het zwembad heeft twee bassins: een kleuterbad buiten en daarnaast een groot rechthoekig bad met een glazen schuifkap. Deze gaat dicht bij slecht weer. Voor liefhebbers van vissen is er een visvijver. De receptie is gesloten op zondagen.

v.a. 432.97 / p.n.

Standplaats

Camping Hanestede

Noordwolde fr, Nederland

De familiecamping ligt bij een recreatiegebied met zwemplas de Spokeplas. De open kampeervelden op gras zijn omzoomd door bomen en struiken. De staanplaatsen zijn uitgerust met een picknicktafel. De vaste staanplaatsen liggen gescheiden van de toeristische plaatsen. Caravans worden opgesteld in een Brinkopstelling. De zwemplas heeft een zandstrand en avontuurlijke speeltoestellen. Ernaast is het verwarmde, gemeentelijk openluchtzwembad. Kampeerders krijgen korting op de entree.

v.a. 112 / p.n.

Standplaats

Ardoer Vakantiepark Ackersate

Voorthuizen, Nederland

De grote familiecamping heeft een ruime variatie van kleinere kampeervelden. Een gedeelte heeft veel schaduw. Op diverse velden staan losse speeltoestellen en een zandbak. Het centrale gedeelte is een groene oase. Er is een overdekt trampolinepark, game-hal, overdekt theater, fietsverhuur en dierenpark. Er kan lekker gezwommen worden in het buitenbad of in één van de drie baden (waarvan twee met een waterglijbaan) in een gebouw met een schuifkapconstructie.

v.a. 345.03 / p.n.