Relexa Hotel Braunlage

TERUG NAAR OVERZICHT

Relexa Hotel Braunlage

Bekijk
Foto aanbieding

-daagse naar Relexa Hotel Braunlage in

Vergelijkbare aanbiedingen

Camping Les Prades

Aveyron, Frankrijk

Camping direct aan de Tarn gelegen, waar op sportief gebied van alles te doen is. Er zijn vele faciliteiten en enorm veel activiteiten. Een magnifiek restaurant. De sauna is gratis gedurende het gehele seizoen. Dit is erg interessant voor de CCA-gebruiker! De kano's zijn 1 uur per week en per plaats in juli/augustus gratis beschikbaar om te spelevaren op de Tarn. Op de camping een verwarmd zwemparadijs met glijbaan, het grootste van de streek. Camping ligt in Aveyron, slechts 15 km van Millau.

v.a. 140 / p.n.

Camping Les Rives de la Doller

Haut-Rhin, Frankrijk

Rustige en groene camping in het dal van de Doller. Het stadje Masevaux ligt op wandelafstand. Er worden activiteiten georganiseerd met lokale producten, muzikanten enz. Het restaurant biedt lokale specialiteiten (juli-augustus en in de weekeinden).

v.a. 126 / p.n.

Camping Champ Tillet

Haute-Savoie, Frankrijk

Vlak terrein met ruime plaatsen bij Faverges in de vallei tussen Annecy en Albertville. De camping kent vele speelmogelijkheden voor kinderen en heeft een mooi zwembad met glijbanen. Ook is er een verwarmd binnenbad en een goed restaurant. Goed uitgangspunt voor (berg)wandelingen rond het meer van Annecy. Fietsroute vanaf de camping. Er is een ruime tent voor animatie, waarin ook een binnenkeuken beschikbaar is voor fietsers en wandelaars.

v.a. 154 / p.n.