Resort Pierre et Vacances Port Bourgenay

TERUG NAAR OVERZICHT

Resort Pierre et Vacances Port Bourgenay

Talmont-Saint-Hilaire, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Droom je van een vakantie in een Frans dorpje, maar met activiteiten voor het hele gezin? Dan is Resort Pierre et Vacances Port Bourgenay jouw ideale bestemming. Het vakantiepark is een 90 hectare groot landgoed en je bent hier op slechts 1,5 kilometer van het strand. Resort Pierre et Vacances Port Bourgenay heeft zelf ook heel veel faciliteiten. Alleen de 18 holes golfbaan en het fijne zwembad zijn al genoeg voor een fantastische vakantie. De meerdere verwarmde buitenzwembaden, het meer, de speeltuinen, sportcomplexen, de supermarkt en het restaurant maken het dan wel helemaal af.Dan heb je nog niets gehoord over de accommodaties. De charmante appartementen en vakantiehuizen staan in verschillende autovrije wijken. Kinderen kunnen dus helemaal veilig buitenspelen. Elke wijk heeft weer zijn eigen pluspunten. Vanuit de ene kijk je fantastisch uit over het meer en het park. Bij de ander kijk je uit over het leuke haventje. Waar je ook slaapt, je kunt overal genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.

Locatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Chadotel Camping Le Domaine De Beaulieu

Saint-Gilles-Croix-de-Vie, Frankrijk

De camping ligt op 1 km afstand van de zee en het strand van Saint Gilles Croix de Vie. De plaatsen hebben deels veel en deels weinig schaduw. Veel schaduwrijke plaatsen zijn gereserveerd voor de vaste gasten en stacaravans. Er is een semi-overdekt zwembad: het ene deel is binnenbad en het andere deel is buitenbad. Rondom het buitenbad en het kleuterbad is een ruim betonnen terras met ligstoelen en een enkele parasol. Voor extra kinderpret zijn er nog drie glijbanen.

Beoordeling 9.56

v.a. 117 / p.n.

Standplaats

Chadotel Camping La Bolée D'air

Saint-Vincent-sur-Jard, Frankrijk

Deze familiecamping ligt op ca. 900 m afstand van het strand. De toeristische staanplaatsen liggen grotendeels apart van de huuraccommodaties en zijn gescheiden door hoge hagen. De plaatsen zijn vlak en hebben een ondergrond van gras. De begroeiing is gevarieerd. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols. Er is ook een waterglijbaan, een overdekt bad, een sauna/hamam, minigolf, tennisbaan en er worden fietsen verhuurd.

Beoordeling 9.94

v.a. 113 / p.n.

Standplaats

Camping Bellevue Mer

Lermot, Frankrijk

De camping ligt nabij de Pointe des Guettes, en bestaat uit twee terrassen. Vanaf de eerste rij staanplaatsen en het restaurant heeft men uitzicht op de baai van St. Brieuc. De staanplaatsen hebben aan één zijde struiken en liggen naast elkaar langs paden. Er is een klein binnenzwembad. Op het terrein is ook een kleine barbecueplaats aanwezig.

v.a. 93.10 / p.n.