Resort P&V Les Restanques du Golfe de Saint Tropez

TERUG NAAR OVERZICHT

Resort P&V Les Restanques du Golfe de Saint Tropez

Grimaud, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Resort P&V Les Restanques du Golfe de Saint Tropez is een autovrij vakantiepark (ca. 25 hectare) met een prachtige ligging in de baai van Saint Tropez op slechts 3 kilometer van het Port-Grimaud. Het park is tegen een heuvel gebouwd, biedt schitterend uitzicht over de baai van Saint Tropez en heeft een middeleeuwse stijl met veel groen en exotische planten. U vindt hier o.a. een golfslagbad, zwembad met kindergedeelte en glijbanen, ligbedden met parsols, een wellnesscenter, diverse sportfaciliteiten en (tegen betaling)cursussen en workshops. Een vakantie om nooit meer te vergeten!

Locatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Camping Champ Tillet

Haute-Savoie, Frankrijk

Vlak terrein met ruime plaatsen bij Faverges in de vallei tussen Annecy en Albertville. De camping kent vele speelmogelijkheden voor kinderen en heeft een mooi zwembad met glijbanen. Ook is er een verwarmd binnenbad en een goed restaurant. Goed uitgangspunt voor (berg)wandelingen rond het meer van Annecy. Fietsroute vanaf de camping. Er is een ruime tent voor animatie, waarin ook een binnenkeuken beschikbaar is voor fietsers en wandelaars.

v.a. 154 / p.n.

Camping Les Lanchettes

Savoie, Frankrijk

Hoog gelegen kampeerterrein voor de echte bergwandelaar. Een snelstromend riviertje verdeelt het terrein in twee. De camping ligt tegen een helling met vlakke terrassen. Vanaf de camping heeft u een mooi uitzicht op de bergachtige omgeving. Op 1 km voorbij de camping is er toegang tot het nationaal park van de Vanoise. Deels vernieuwd sanitair (2019). Avontuurlijk touwenparcours. Verhuur van VTT met elektrische ondersteuning.

v.a. 139.30 / p.n.

Camping Les Bouleaux

Moselle, Frankrijk

Rustige familiecamping, ook geschikt voor een langer verblijf. Mooie, ruime plaatsen met veel gras. U wordt ontvangen door een Nederlands-Duits koppel. Gratis wifi.

v.a. 126 / p.n.