Rondreis NOORD-ETHIOPIË – 15 dagen; Het best bewaarde geheim van Afrika

TERUG NAAR OVERZICHT

Tweepersoonskamer

Rondreis NOORD-ETHIOPIË – 15 dagen; Het best bewaarde geheim van Afrika

Ethiopië

Bekijk
Foto aanbieding

Wandel tijdens deze Ethiopië rondreis over kleurrijke markten en door het panoramische Simiengebergte. Met bootjes kun je de lieflijke kloosters op de eilandjes in het Tanameer ontdekken. Tussen imposante berglandschappen stroomt de Blauwe Nijl. Het boeiende verleden van dit sympathieke Afrikaanse land komt tot uiting in de bijzondere rotskerken van Lalibela, de obelisken van Aksum en de paleizen van Gondar, die allemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

De reisduur van deze reis door Noord-Ethiopië is 15 dagen. Op de vertrekdata met een festival (Leddett, Timkat, Sint Lalibela en Sint Mary of Tsion) is de reisduur echter 16 dagen. Je hebt dan één extra overnachting in Lalibela.

Vergelijkbare aanbiedingen

Groepsrondreis met Dragoman door Ethiopië en Kenia

Op, Ethiopië

Tijdens dit overland-avontuur door Ethiopië en Kenia reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken van het noorden. Echt op avontuur houdt in dat je in aanraking komt met de Konso bevolking, op safari gaat in Samburu Nationaal Park en slaapt in een dorpje waar geen toiletten of stromend water aanwezig zijn. Met Dragoman kom je dicht bij de lokale bevolking en meest ongerepte plekken van Ethiopië en Kenia.

v.a. 785 / p.n.

Groepsrondreis met Dragoman door Zuid-Ethiopië

Op, Ethiopië

Tijdens dit overland-avontuur door Ethiopië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken van het zuiden. Zo maken we een 2-daagse wandeltocht door het Bale-gebergte, ontdekken we de oude stad Harar en gaan we wandelen in het Awash Nationaal Park. Houd je ogen goed open, want op het Sanetti Plateau kun je zomaar de Ethiopische wolf tegenkomen!

v.a. 1410 / p.n.

Groepsrondreis met Dragoman door Noord-Ethiopië

Op, Ethiopië

Tijdens dit overland-avontuur door Ethiopië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken van het noorden. Echt op avontuur houdt in dat je slaapt onder de sterrenhemel in de natuur, per 4x4 door de spectaculaire Danakil depressie rijdt en een 3-daagse tocht maakt door het Simien gebergte. Met Dragoman kom je dicht bij de lokale bevolking en meest ongerepte plekken van Noord-Ethiopië.

v.a. 1860 / p.n.