Sport Lodge Klosters

TERUG NAAR OVERZICHT

Sport Lodge Klosters

Klosters, Zwitserland

Bekijk
Foto aanbieding

8-daagse Autovakantie naar Sport Lodge Klosters in Graubünden

Locatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Molignon

Les Haudères, Zwitserland

De camping ligt aan de voet van de bergen langs een snelstromende rivier. Er is een zwembad met schuifdak, een kookgelegenheid voor trekkers en een eenmalig Alpenpanorama. De camping is geschikt voor bergsporters, wandelaars, mountainbikers en natuurgenieters van flora en fauna. Parapenten? Het kan in de buurt. Er is goed openbaar vervoer.

v.a. 310 / p.n.

Accommodatie

Campofelice Camping Village

Tenero, Zwitserland

De parkachtige camping met haven en openluchtzwembad ligt direct aan het Lago Maggiore. Bij het meer is een gras/zandstrand met zwemtrappen, een kiosk, douches, toezicht en opblaaselementen in het water. Er zijn volop watersportfaciliteiten, een BMX-baan en een bootverbinding naar Tenero en Locarno. Supboards, kano's, motorboten, surfplanken, waterfietsen en elektrische fietsen zijn te huur. Alleenreizende jongeren onder 18 jaar worden niet toegelaten en er geldt een minimum verblijfsperiode.

v.a. 923 / p.n.

Standplaats

Camping Simplonblick

Raron, Zwitserland

Deze camping ligt achter een motel, een benzinepomp en een restaurant, aan weg nummer 9. Hij is daardoor makkelijk bereikbaar. Er is keuze uit beschutte en zonplaatsen. Het zwembad is uitnodigend voor kinderen. Het zwembad ligt bij het restaurant en wordt omheind door een haag met daarachter een ligweide met ligstoelen. De gastenkaart van de regio geeft kortingen op verschillende uitstapjes.

v.a. 735 / p.n.