Stopover Singapore

TERUG NAAR OVERZICHT

Stopover Singapore

Australië

Bekijk
Foto aanbieding

Singapore is een bruisende, welvarende en zeer schone metropool. Volgens sommigen saai en voorspelbaar, volgens ons de moeite van een stopover in Azië waard. De stad kent een mengelmoes aan culturen: Chinatown met zijn typische markt, de originele façades van Little India en rond Arab street de tempels en kleurige straten. Je kunt er gevarieerd eten en shoppen in oosterse sferen. Wil je wat uitrusten dan kun je naar Sentosa; een kunstmatig aangelegd strand waar vooral veel jongeren komen. Het leukste strand vinden wij Palawan, waar fanatiek beachvolleyball wordt gespeeld. Je kunt ook een fiets huren en naar het populaire Underwater World gaan. Het is aan te raden van te voren eten en drinken mee te nemen, de kosten kunnen op Sentosa Island anders behoorlijk oplopen. Prijzen kunnen afwijken tijdens nationale feestdagen, vakanties en conferenties in Singapore.

Vergelijkbare aanbiedingen

Koraalzee ontmoet regenwoud

Australië

Vanuit Cairns rijd je in drie uur naar het hart van de Daintree-jungle, dat doorloopt tot aan de kust. Vanuit je junglechalet sta je in no time met je voeten in het zand. Liever het water in? Tijdens snorkelexcursie in het Great Barrier reef zwem je tussen het kleurrijke koraal en onderwaterwereld. En als je bovenkomt kijk je naar het oerwoud.

v.a. 263 / p.n.

Dingo’s en Billabongs

Australië

Maak een avontuurlijke 4WD trip over Fraser, het grootste zandeiland ter wereld. Onder leiding van een professionele ranger ga je op dit eiland dichte tropische jungle in en rijd je per truck eindeloos over het brede zandstrand. Je kan op Fraser Island bijzondere diersoorten tegenkomen, zoals de wilde dingo. Ga zwemmen in een kristalhelder meer en wandelen over enorme zandduinen. Je loopt zo het zand op en kijkt uit over de Stille Oceaan bij maanlicht.

v.a. 302 / p.n.

Tasmanië-selfdrive

Australië

Tasmanië, het heet niet voor niets het Nieuw-Zeeland van Australië: het heeft net zulke ongerepte, dramatische natuur en een ruig klimaat. Eén ding is zeker: met 19 nationale parken vol watervallen, gletsjers en uitgestrekte bergmeren, steelt het eiland je hart. Hike langs de kliffen van Freycinet Peninsula en ga op zoek naar de Tasmaanse duivel in de Cataractkloof. Je slaapt in knusse guesthouses en bed & breakfasts.

v.a. 752 / p.n.