Vakantiepark Roompot Hansa-Park Resort am Meer

TERUG NAAR OVERZICHT

Vakantiepark Roompot Hansa-Park Resort am Meer

Sierksdorf, Duitsland

Bekijk
Foto aanbieding

Vakantiepark Roompot HANSA-PARK Resort am Meer heeft een prachtige ligging direct aan de Duitse Oostzeekust. Het resort heeft een directe verbinding met het amusementspark HANSA-PARK; wat met zijn vele attracties, themawerelden en unieke shows veel vermaak biedt aan het hele gezin. Na een dagje erop uit te zijn geweest kom je helemaal tot rust in de sauna van het resort. Je verblijft in een comfortabel en gezellig vakantiehuis, die van alle gemakken is voorzien.Vergeet ook niet de omgeving te ontdekken; breng onder andere een een bezoekje aan Panorama Schwimmbad Sierksdorf of geniet van een lekker hapje en drankje bij een leuke strandbar.

Locatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Camping Hof Biggen

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Grote camping. Toeristenplaatsen hoog op een plateau boven de vaste plaatsen gelegen, omringd door boomwallen. Gastvrije camping met gratis leenauto voor campergasten.

v.a. 49 / p.n.

Campingplatz Stover Strand International

Nedersaksen, Duitsland

Moderne vijfsterrencamping, gelegen aan de Elbe. Ideaal om Hamburg te bezoeken. Camping beschikt over een restaurant, snackbar en versmarkt. Er zijn veel sport- en recreatiemogelijkheden.

v.a. 45.50 / p.n.

Camping-Paradies “Grüner Jäger”

Nedersaksen, Duitsland

Zowel familiecamping als doorreiscamping met goed restaurant tussen de A1 en het natuurgebied Everinghausen. Aangekoppeld overnachten is mogelijk.

v.a. 80.50 / p.n.