Vakantiepark Roompot Strandpark Zeeland

TERUG NAAR OVERZICHT

Vakantiepark Roompot Strandpark Zeeland

Vlissingen, Nederland

Bekijk
Foto aanbieding

Tussen de duinen van Vlissingen vind je Vakantiepark Roompot Strandpark Zeeland; het ideale vakantieadres voor een relaxte vakantie aan de Zeeuwse kust! Vanuit de strandhuisjes heb je een mooi uitzicht over de zee en de vissersplaats Vlissingen. De gezellige boulevard van Vlissingen ligt op loopafstand van het park en het strand ligt letterlijk voor de deur. Op de boulevard vind je allerlei kleine winkeltjes en terrasjes waar je uitkijkt over de Westerschelde en Zeeuws Vlaanderen. Alleen nog een lekker hapje en een drankje erbij en het plaatje is compleet.

Locatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Vakantiepark De Luttenberg

Luttenberg, Nederland

De camping ligt aan de voet van de Luttenberg. Het parkachtig aangelegde terrein is symmetrisch ingedeeld in een aantal naast elkaar gelegen velden, van elkaar gescheiden door bomen en struikgewas. Er is een dierenweide aanwezig. De huuraccommodaties liggen apart. Groepen jongeren worden niet toegelaten. In het voor- en naseizoen zijn er activiteiten voor senioren. Het zwembad met schuifkap kan deels open.

v.a. 154.50 / p.n.

Standplaats

Camping Zwaakse Weel

Kwadendamme, Nederland

De speels aangelegde, verzorgde camping ligt midden in het natuurgebied de Zwaakse Weel en beschikt over ruime, verschillend in vorm en grootte, goed onderhouden staanplaatsen. Het uitstekende sanitairgebouw is fraai opgenomen in het landschap. De camping is een prima uitvalbasis voor wandel- en fietstochten, een bezoek aan een stadje of aan het strand. Er is een ponyweide en fietsen zijn te huur.

Beoordeling 9.4

v.a. 136.50 / p.n.

Standplaats

Het Scholtemeijer

Diffelen, Nederland

Deze boerencamping ligt dicht bij de rivier de Vecht. Van hieruit kun je uitstapjes maken naar het nabijgelegen Staatsbos waar je kunt fietsen, mountainbiken, wandelen of zwemmen in de zwemplas 'De Oldemeijer'. Er is een fietsenstalling met laadpunten. Verder is er een royale slechtweeraccommodatie met tv. In het sanitair is een babyverzorgingsruimte. Op 100 meter bevindt zich een restaurant.

Beoordeling 9.09

v.a. 112 / p.n.