TERUG NAAR OVERZICHT

hotel

Mechelen, België

Bekijk
Foto aanbieding

8-daagse Vakantie naar Vé in Antwerpen

Locatie hotel

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Floreal Colline De Rabais

Virton, België

Glooiend terrein met vlakke staanplaatsen op cirkelvormige veldjes. Een deel van de camping biedt uitzicht op de omringende heuvels. De doelgroep bestaat uit gezinnen met kinderen. In het hoogseizoen wordt dagelijks brood op het terrein geleverd. Een supermarkt ligt op 2 km. Rondom het zwembad van 90 cm diep staan ligbedden en parasols. Tennis- en squashbanen zijn op loopafstand. Er is een samenwerking met een bedrijf in outdooractiviteiten dat uiteenlopende sportieve activiteiten organiseert.

v.a. 210 / p.n.

Accommodatie

Vodatent

Neufchâteau, België

Natuur en rust vind je op deze mooi gelegen charmante camping, die aan de bovenloop van het riviertje de Vierre ligt. De toeristische plaatsen en de lodgetenten zijn speels verspreid over het terrein en liggen harmonieus in de natuur. Aan het einde van de camping is een vijver met een bruggetje naar het eiland waar de vuurplaats is. Fietsen en wandelen kan prima vanaf deze camping.

v.a. 463 / p.n.

Standplaats

Vakantiepark Tulderheyde

Poppel, België

De familiecamping ligt midden in het groen tussen twee natuurgebieden. De ruime staanplaatsen zijn gelegen op verschillende door hagen afgeschermde grasvelden. De velden zijn voorzien van stroomaansluitingen en watertappunten. Tevens is er wifi aanwezig. Op het terrein is een grote zwemvijver met zandstrand. Daarnaast bevind zich op het terrein nog een kinderspeelplaats, een jeu-de-boulesbaan, minigolf en een visvijver. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

v.a. 119 / p.n.