Village De Vacances – Chalets Du Soleil

TERUG NAAR OVERZICHT

Accommodatie

Village De Vacances – Chalets Du Soleil

Mauroux, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Dit familiepark is ruim opgezet en heerlijk rustig. De vakantiehuizen zijn een ideale uitvalsbasis om de nog pure en authentieke omgeving van de Lot te verkennen. Er zijn geen kampeerplaatsen. Geniet van een wandeling in de prachtige natuur, of van de rust vanaf de veranda met een goed glas wijn en een boek. Of een duik in het zwembad (van mei tot september), tennissen, de kinderen in het speeltuintje of spelen rond de bungalow, er is ruimte genoeg! Dit park is niet door de ANWB geïnspecteerd.

Locatie Accommodatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Sites Et Paysages Domaine De La Catinière

Fiquefleur Equainville, Frankrijk

Een beek doorsnijdt dit vlakke en rechthoekige terrein. Heggen en bomen bakenen de plaatsen af. Het sanitairgebouw ligt centraal. Het zwembad en de snackbar liggen bij de receptie. Voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en een kinderboerderij. Sommige dieren kunnen geknuffeld worden.

v.a. 238 / p.n.

Standplaats

Camping Sandaya Paris Maisons-laffitte

Maisons-Laffitte, Frankrijk

De camping ligt op een eiland in de Seine. De staanplaatsen voor campers, caravans en tenten liggen in straatjes verspreid over het terrein. Een aantal plaatsen ligt langs de rivier. Op loopafstand bevindt zich een metrostation. Kampeerders maken gratis gebruik van het naburige sportterrein. Op het terrein is een geasfalteerd veld met een doel en een basket.

v.a. 313.60 / p.n.

Standplaats

Camping Le Clos Cacheleux

Miannay, Frankrijk

De camping ligt bij kasteel Bouillancourt, op een heuveltop. De zeer ruime staanplaatsen zijn omgeven door jonge aanplant en er zijn ook staanplaatsen met oude hoge bomen zodat u een plekje in de schaduw heeft. Op een apart deel van de camping staan de mobil-homes van de vaste huurders en de eigenaren. Op de naastgelegen camping Val de Trie, zelfde eigenaar, is een overdekt zwembad, restaurant en animatie. Naast een kinderboerderij en een visvijver is er een sauna.

v.a. 500 / p.n.