Village De Vacances – Chalets Du Soleil

TERUG NAAR OVERZICHT

Accommodatie

Village De Vacances – Chalets Du Soleil

Mauroux, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Dit familiepark is ruim opgezet en heerlijk rustig. De vakantiehuizen zijn een ideale uitvalsbasis om de nog pure en authentieke omgeving van de Lot te verkennen. Er zijn geen kampeerplaatsen. Geniet van een wandeling in de prachtige natuur, of van de rust vanaf de veranda met een goed glas wijn en een boek. Of een duik in het zwembad (van mei tot september), tennissen, de kinderen in het speeltuintje of spelen rond de bungalow, er is ruimte genoeg! Dit park is niet door de ANWB geïnspecteerd.

Locatie Accommodatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Haliotis

Pontorson, Frankrijk

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen worden deels afgebakend door hoge ligusterheggen en bomen. Een ander deel door fleurige bloemperken en struikgewas. Er zijn een kleine Japanse tuin en een outdoor fitnesspark. Binnen een omheining lopen er enkele boerderijdieren en er is een groentetuin.

v.a. 239 / p.n.

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.