Villatent

TERUG NAAR OVERZICHT

Accommodatie

Villatent

Saint-Laurent-du-Pape, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De camping ligt aan de rand van het dorp. De veelal door bomen afgebakende staanplaatsen zijn verdeeld over verscheidene terrassen en velden. Men organiseert een actief recreatieprogramma en er is een voetbalterrein. Er zijn thema-avonden in het restaurant. Er worden kano- en kajaktochten georganiseerd op de Ardèche en Drôme. Ook worden er wandel-, paardrij- en fietstochten georganiseerd, evenals canyoning en een bezoek aan een bomenparcours. Het kleuterbad met glijbaan is 38-56 cm diep.

Locatie Accommodatie

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.