Wellness Sport Camping Ucpa Vvf Pène Blanche

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Wellness Sport Camping Ucpa Vvf Pène Blanche

Loudenvielle, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

Tussen twee bekende reuzen uit de Tour de France - col d'Aspin en col de Peyresourde - gelegen camping, gelegen tegen een helling. De verhuuraccommodaties bepalen het beeld. De toeristishe staanplaatsen bevinden zich op meerdere terrassen, bovenaan de helling. Er is een wellness-voorzienig met een sauna, jacuzzi en wellnessbad. Vanaf alle plaatsen is er zicht op de omliggende bergen. Kampeerders kunnen om het stuwmeer heen wandelen. Het dorp ligt op 300m.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.

Standplaats

Camping La Touesse

Saint-Lunaire, Frankrijk

Het rechthoekige terrein heeft een uitgang naar het wandelpad dat naar het strand leidt, ongeveer 300 m verderop. De toeristische standplaatsen liggen direct achter de receptie in groepjes van twee of meer bij elkaar. Zij bieden enige privacy. De voorzieningen liggen centraal op het terrein. Vlak bij de camping ligt een bushalte. De bus brengt u naar Dinard en het centrum van Saint-Malo.

v.a. 210 / p.n.

Standplaats

Camping Plijadur

La Trinité-sur-Mer, Frankrijk

Deze camping ligt in een groene, bosrijke omgeving. De meeste staanplaatsen liggen aan geasfalteerde straatjes geclusterd aan het begin van de camping. Hoge bomen zorgen voor schaduw en (half)hoge hagen voor afscheiding met je buur. Een aantal plaatsen liggen verspreid tussen de stacaravans. De camping ligt 1,3 km van de kust. Een gratis shuttlebus brengt je 's zomers naar het strand, maar voor zwemplezier hoef je niet van de camping. Op het terras bij de bar heb je fraai uitzicht op een meertje

v.a. 414 / p.n.