Wolfgang Amadeus Mozart

TERUG NAAR OVERZICHT

appartement

Wolfgang Amadeus Mozart

Zell am See, Oostenrijk

Bekijk
Foto aanbieding

8-daagse Autovakantie naar Wolfgang Amadeus Mozart in Salzburgerland

Locatie appartement

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Berggruss

Berg im Drautal, Oostenrijk

De rondom in het groen gelegen camping wordt jaarlijks bezocht door veel terugkerende Nederlanders. Vooraan een speeltuin voor de kleintjes, centraal gelegen het van binnen vrolijk groen gekleurde sanitair en het 1 m diepe zwembad met douche. De vlakke staanplaatsen op gras hebben deels beschutting van middelhoge loofbomen. Ook aan de tentkampeerders en fietsers is gedacht. Een houten prieel met tafels en banken staat voor hen klaar. Trein en weg liggen op gehoorsafstand.

v.a. 91 / p.n.

Standplaats

Camping Hebalm

Preitenegg, Oostenrijk

Precies op de grens van Karinthië en Steiermark, midden in de natuur, ligt de langgerekte camping Hebalm op 1300 m met uitzicht op de omliggende bergen en dalen. De staanplaatsen op het oplopende terrein liggen aan slingerende paadjes en bieden veel privacy. De niet afgebakende plaatsen variëren in grootte en er is keus uit zowel schaduwrijke als zonnige plekken. Vanaf de camping kunt u wandelen en mountainbiken. In de nabijheid is een rodelbaan. De camping heeft een christelijke identiteit.

v.a. 831.25 / p.n.

Standplaats

Seecamping Mössler

Döbriach, Oostenrijk

Gek op zwemmen? Deze camping biedt je twee mogelijkheden: een zwembad met een kleuterbad of het Millstatter-meer met een royale ligweide, een smalle strook zand met kiezels en een afgebakend zwemgedeelte. Er zijn daar ook volop watersportmogelijkheden. Dit alles is bereikbaar na het passeren van de hekken, die met een eigen sleutel geopend kunnen worden. De staanplaatsen op gras en grind liggen aan straatjes, gescheiden door lage heggen en met schaduw van diverse soorten bomen.

v.a. 117.25 / p.n.