Yelloh! Village Les Cascades

TERUG NAAR OVERZICHT

Standplaats

Yelloh! Village Les Cascades

La Roque-sur-Cèze, Frankrijk

Bekijk
Foto aanbieding

De geaccidenteerde camping, bevindt zich in een bos tegen een berghelling. Alle staanplaatsen hebben privésanitair. De meeste staanplaatsen krijgen schaduw van middelhoge bomen. Er zijn kano's te huur. Het zwembad is verwarmd. Let op: de camping is alleen vanuit het zuiden met de caravan te bereiken. Via een afsluitbare ijzeren poort met toegangscode is de rivier de Cèze bereikbaar. Kampeerders kunnen hier zwemmen en baden. Er is een kiezelstrand.

Locatie Standplaats

Vergelijkbare aanbiedingen

Standplaats

Camping Saint-michel

Courtils, Frankrijk

Op de licht glooiende, rechthoekige camping hebben de standplaatsen voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen. Op het terrein liggen een speeltuin en een kinderboerderij. Er is een gamehal met negen speelautomaten, een tafeltennistafel en een parcours met fitnesstoestellen in de openlucht.

v.a. 259 / p.n.

Standplaats

Huttopia Wattwiller

Wattwiller, Frankrijk

De camping ligt midden in het bos, op een sterk geaccidenteerd terrein. De vlakke staanplaatsen liggen op terrassen onder de bomen. Direct vanaf de camping starten wandel- en mountainbikeroutes en er ligt een manege direct naast het terrein. Langs het openluchtbad staan ligstoelen en parasols. Er is een directe verbinding met het overkapte zwembad en met de zwemmersbar. Niet alle staanplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar voor auto-caravancombinaties.

v.a. 249.60 / p.n.

Standplaats

Camping Les Breuils

Verdun, Frankrijk

Het ruim opgezette terrein heeft staanplaatsen zowel in de schaduw als in de zon. De plaatsen zijn veelal afgebakend door bomen en heggen. De camping heeft een visvijver, een zwembad met kinderbadje en een brasserie met bar. De camping is ook geschikt als passantencamping. Het historische centrum van Verdun met horeca en winkels ligt op ca. 2 km.

v.a. 295 / p.n.