Reisdocumenten

Indien u een Nederlands of Belgisch paspoort bezit, hoeft u geen visum aan te vragen als u korter dan drie maanden in Zuid-Afrika verblijft. Uw paspoort dient nog minimaal één maand geldig te zijn bij vertrek uit het land. Ook zijn twee lege visumpagina’s vereist. Verlengingsverzoeken dienen tijdig in handen te zijn van Department of Home Affairs in uw verblijfsplaats.