Eten en drinken
De veelzijdige Franse keuken is wereldberoemd; men besteed dan ook veel tijd aan zowel het bereiden als het gebruiken van een maaltijd. De Fransen lunchen (déjeuner) tussen 12 en 14 uur, het diner (dîner) dient men meestal vanaf 20.00 uur op (soms iets eerder). Het ontbijt (petit déjeuner) is meestal eenvoudig: koffie, thee of warme chocolademelk en een broodje (brioche) of croissant. Het is gebruikelijk dat u in een restaurant wacht tot het personeel een tafel voor u aanwijst.
De menukaart (la carte) vermeldt doorgaans enkele menu's bestaande uit drie of meer gangen. Dit is vaak goedkoper dan dat je een gerecht uitkiest. Een kindermenu (menu enfant) is meestal gevarieerder dan bij ons gebruikelijk.
Eten en drinken
Trocadero is een budget 2-sterren hotel in Nice. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's van Trocadero...
Residence du Pre is een 3-sterren hotel in Parijs. Het hotel is gelegen in een rustige omgeving maar toch in de buurt van...
Op zoek naar een leuke camping voor de hele familie in het mooie Frankrijk? Dan ben je bij de 4-sterren camping Les...