Visgerechten
Moqueca – Hoofdbestanddelen zijn garnalen en rijst. De rijst wordt gekookt in kokosmelk. De garnalen worden op smaak gebracht met een pastei van kokosnoot, knoflook, ui, peper, peterselie en tomaten. In de koloniale tijd werd dit maal opgediend in bananenbladeren.
Vatapá – Dit is een stamppot met een vissoort als basis. Daarbij komen olie en kokosnoot, gemalen olienootjes en gehakte groene peper. De peper en de olie kunnen gedoseerd worden toegevoegd. Eet u dit gerecht voor de eerste keer, begin dan met weinig (pouco).
Bile de atum – Tonijn, gemarineerd in witte wijn en in olijfolie gebakken.
Bacalhau à Bras – Kabeljauw, gepocheerd in reepjes met schijfjes aardappelen, knoflook en geklopte eieren.
Caldeirada – Diverse vissoorten, aardappel, uien, pepers, tomaten, kruiden, wijn en olijfolie.
Eten en drinken
Groepsreizen-Tweepersoonskamer
Begin je rondreis op het goudgele strand van Copacabana. Op de grens ligt een van ’s werelds grootste watervallen, die van Iguaçu....
Rondreizen-Hotel
Ga met ons mee op reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en sluit deze reis af aan het heerlijke strand van Cumbuco...
Familiereis-Tweepersoonskamer
Dit is een Argentinië & Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze familiereis brengt het beste van Latijns Amerika...