Visgerechten
Moqueca – Hoofdbestanddelen zijn garnalen en rijst. De rijst wordt gekookt in kokosmelk. De garnalen worden op smaak gebracht met een pastei van kokosnoot, knoflook, ui, peper, peterselie en tomaten. In de koloniale tijd werd dit maal opgediend in bananenbladeren.
Vatapá – Dit is een stamppot met een vissoort als basis. Daarbij komen olie en kokosnoot, gemalen olienootjes en gehakte groene peper. De peper en de olie kunnen gedoseerd worden toegevoegd. Eet u dit gerecht voor de eerste keer, begin dan met weinig (pouco).
Bile de atum – Tonijn, gemarineerd in witte wijn en in olijfolie gebakken.
Bacalhau à Bras – Kabeljauw, gepocheerd in reepjes met schijfjes aardappelen, knoflook en geklopte eieren.
Caldeirada – Diverse vissoorten, aardappel, uien, pepers, tomaten, kruiden, wijn en olijfolie.
Eten en drinken
Rondreizen-Hotel
Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen...
Rondreizen-Hotel
Ga met ons mee op reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en sluit deze reis af aan het heerlijke strand van Cumbuco...
Rondreizen
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië en Brazilië proef je de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans je...