Visgerechten
Moqueca – Hoofdbestanddelen zijn garnalen en rijst. De rijst wordt gekookt in kokosmelk. De garnalen worden op smaak gebracht met een pastei van kokosnoot, knoflook, ui, peper, peterselie en tomaten. In de koloniale tijd werd dit maal opgediend in bananenbladeren.
Vatapá – Dit is een stamppot met een vissoort als basis. Daarbij komen olie en kokosnoot, gemalen olienootjes en gehakte groene peper. De peper en de olie kunnen gedoseerd worden toegevoegd. Eet u dit gerecht voor de eerste keer, begin dan met weinig (pouco).
Bile de atum – Tonijn, gemarineerd in witte wijn en in olijfolie gebakken.
Bacalhau à Bras – Kabeljauw, gepocheerd in reepjes met schijfjes aardappelen, knoflook en geklopte eieren.
Caldeirada – Diverse vissoorten, aardappel, uien, pepers, tomaten, kruiden, wijn en olijfolie.
Eten en drinken
Rondreizen-Hotel
Gun jezelf deze spectaculaire rondreis en ontdek in 25 dagen tijd letterlijk alle hoogtepunten van Zuid-Amerika! We bezoeken Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië; langs...
Rondreizen
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië en Brazilië proef je de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans je...
Rondreizen-Hotel
Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen...