Rode wijnen
- Barolo, van de nebbiolodruif, stevige wijn, drie jaar gerijpt, goed bij wild en truffels.
- Barbaresco, ook van de nebbiolodruif, droge robijnrode volle wijn, ideaal bij gebraden vlees.
- Gattinara, robijnrood, droog en mild, bij vleesgerechten.
- Barbera, intens robijnrood, zacht en droog, ideaal bij rood vlees,wild en harde kaas.
- Dolcetto, robijnrood, mild met een vleug amandel, goed bij gebraad, gevogelte en koud vlees.
- Nebbiolo, oranjerood, droog en harmonieus, goed bij gegrild wit of rood vlees, gevogelte en gesmolten kaas.
- , Andere goede rode wijnen zijn: ghemme, carema, freisa, grignolino en bramaterra.
Baia del Capitano is een luxe 4-sterren hotel in Cefalu. De ligging is perfect, in de buurt van het strand en het gezellige...
Welkom bij Residence Dei Baroni! Het 3-sterrencomplex ligt in het hart van Ortigia, gelegen in de streek Siracusa. Hier maak je kennis...
Italië > Livorno > Rio Marina-Standplaats
De camping is gelegen aan de noordoostkust van Elba, dat na Sicilië en Sardinië als het derde eiland van Italië wordt beschouwd....