Rode wijnen
- Barolo, van de nebbiolodruif, stevige wijn, drie jaar gerijpt, goed bij wild en truffels.
- Barbaresco, ook van de nebbiolodruif, droge robijnrode volle wijn, ideaal bij gebraden vlees.
- Gattinara, robijnrood, droog en mild, bij vleesgerechten.
- Barbera, intens robijnrood, zacht en droog, ideaal bij rood vlees,wild en harde kaas.
- Dolcetto, robijnrood, mild met een vleug amandel, goed bij gebraad, gevogelte en koud vlees.
- Nebbiolo, oranjerood, droog en harmonieus, goed bij gegrild wit of rood vlees, gevogelte en gesmolten kaas.
- , Andere goede rode wijnen zijn: ghemme, carema, freisa, grignolino en bramaterra.
Rome is een rijke stad met veel bezienswaardigheden! Niet voor niets is deze bestemming dan ook een van de populairste steden voor...
Il Casale is een kleinschalig 3-sterren appartementencomplex gelegen in Limite Sull Arno. De prachtige natuurrijke omgeving van Toscane is perfect voor een...
Borgo Tre Rose is een 4-sterren accommodatie gelegen in Valiano di Montepulciano. Het complex is onderdeel van een prachtig landgoed waar wijn...