Dolci – desserts
Piemonte heeft een lange traditie van biscuit maken. Amaretti, amandelkoekjes, worden in zoete dessertwijn gedoopt. Panna cotta is een pudding met caramelsaus. Sabayon is een dessert uit Savoye van room, eieren en suiker met biscuit en hazelnoot.
Chocolade is altijd aanwezig. De aloude 'giandujotti' van Turijn zijn van chocolade met hazelnootcrème. In Cuneo maakt men marron glacé, een kastanjedessert. Bonèt is een typisch zacht dessert, gemaakt van amarettobiscuits, cacao, eieren, room, caramel en rum. In de Langhe wordt er wel hazelnoot bij gebruikt.
Santa Constanza is een van onze favoriete hotels in Rome! Door de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer ben je zo in...
Hotel Mariano is met haar 3 sterren gelegen in het centrum van Rome, Italië. Het gezellige en sfeervolle hotel heeft comfortabele kamers...
Le Mimose is een middenklasse 3-sterren hotel in S. Teodoro. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld...