Dolci – desserts
Piemonte heeft een lange traditie van biscuit maken. Amaretti, amandelkoekjes, worden in zoete dessertwijn gedoopt. Panna cotta is een pudding met caramelsaus. Sabayon is een dessert uit Savoye van room, eieren en suiker met biscuit en hazelnoot.
Chocolade is altijd aanwezig. De aloude 'giandujotti' van Turijn zijn van chocolade met hazelnootcrème. In Cuneo maakt men marron glacé, een kastanjedessert. Bonèt is een typisch zacht dessert, gemaakt van amarettobiscuits, cacao, eieren, room, caramel en rum. In de Langhe wordt er wel hazelnoot bij gebruikt.
3 Esse Country House is een budget 2-sterrenhotel in Assisi. Het klassieke hotel is gelegen in een mooie, natuurrijke omgeving en vanaf het...
Santa Constanza is een van onze favoriete hotels in Rome! Door de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer ben je zo in...
The Garda Village is een mooi en ruim opgezet bungalowpark in Sirmione, aan de zuidkant van het Lago di Garda. Het park is...