Het hoofdgerecht – de secondo piatto
Vlees vormt het hoofdbestanddeel van de maaltijd: van rund, kalf, varken, gevogelte, konijn of wild, op allerlei wijzen bereid, meestal geroosterd of zacht in wijn gestoofd. De 'fritto misto' bestaat uit talrijke gefrituurde ingrediënten, hartig of zoet. Lever, hersens, appels, amarettobiscuits, paddestoelen of griesmeel worden in boter gebraden. 'Bollito misto' bestaat uit diverse soorten vlees met sauzen.
Vis uit de meren en rivieren, zoals forel, baars en zeelt, wordt in diverse gerechten verwerkt; ook kikkers staan op het menu, ze zijn veel te vinden in de natte rijstvelden rond Vercelli.
Breng een bezoek aan de wereldstad Rome! Deze prachtige Italiaanse stad biedt alle elementen voor een succesvolle stedentrip: mooie gebouwen en architectuur...
Re Enzo is een middenklasse 3-sterren hotel in Bologna. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld...
Baia Degli Aranci is een 3-sterren resort in het Italiaanse plaatsje Vieste. Het is prachtig gelegen direct aan de zee en binnen...