Het hoofdgerecht – de secondo piatto
Vlees vormt het hoofdbestanddeel van de maaltijd: van rund, kalf, varken, gevogelte, konijn of wild, op allerlei wijzen bereid, meestal geroosterd of zacht in wijn gestoofd. De 'fritto misto' bestaat uit talrijke gefrituurde ingrediënten, hartig of zoet. Lever, hersens, appels, amarettobiscuits, paddestoelen of griesmeel worden in boter gebraden. 'Bollito misto' bestaat uit diverse soorten vlees met sauzen.
Vis uit de meren en rivieren, zoals forel, baars en zeelt, wordt in diverse gerechten verwerkt; ook kikkers staan op het menu, ze zijn veel te vinden in de natte rijstvelden rond Vercelli.
Grand Majestic is een luxe 4-sterren hotel in Verbania - Pallanza. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel...
Blu Royal Village is een gezellig 4-sterrenhotel, rustig gelegen in Limone sul Garda. De prachtige ligging op een heuvel met een prachtig...
Hotel Montaperti in Siena is een modern 4-sterrenhotel en is van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf in Toscane. Het hotel...